Tuesday, 25 February 2014

setelah lama menyepi

assalamualaikum.
wow sangat lah lama aku x masuk2 dalam blog ni.dalam setahun lebih agaknya. entah apa benda la nak taip ni..dah lama sesangat x menaip.bukan lah tak menaip langsung, ada lah jugak menaip untuk buat assignment dengan report. tengah buat LI sekarang ni. xde la sibuk mana, duk ofis dengan xde keje. kejenye termenung je. hahaha. in real, x pun. orang kata (chewah orang lain tu bukan diri sendiri), LI adalah satu fasa di mana masa dan ketika untuk merasai alam pekerjaan yang sebenarnya. belajar setakat yang mampu.yang mana boleh ngap kita ngap, yang mana rasa x boleh tu kita belajar je. kita ambik tahu, jangan buat dont know pulak.
ok bai. xde apa dah nak tulis..

No comments:

Post a Comment